7ημ Κρουαζιέρα

Σχετικά

7ήμερη Κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο»

 

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Μύκονος (Ελλάδα), Μήλος (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία) ή Σάμος (Ελλάδα), Πειραιάς (Ελλάδα)

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ολοκαίνουρια επταήμερη κρουαζιέρα μας στα Ελληνικά νησιά «Ειδυλλιακό Αιγαίο» σας καλεί να απολαύσετε τις διακοπές σας με φόντο τις ομορφιές του Αιγαίου και να ερωτευτείτε την Ελλάδα από την αρχή. Επισκεφτείτε πέντε από τους πιο μαγευτικούς νησιωτικούς προορισμούς, διάσπαρτους σε όλο το Αιγαίο και εξερευνήστε την ιστορία και την κουλτούρα του κάθε τόπου, πλάι σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά και ψαροχώρια που κρατούν ακόμα τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Η κρουαζιέρα μας ξεχωρίζει για το πλούσιο πρόγραμμά της που μέσα σε επτά ημέρες καταφέρνει να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες.

Με ολοήμερες στάσεις σε όλους τους προορισμούς, δεν θα περιοριστείτε μόνο στην ηλιοθεραπεία, τη χαλάρωση και τις βουτιές αλλά θα απολαύσετε κι όσα συμβαίνουν μετά τη δύση του ήλιου, όπως τη διάσημη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Επίσης, αν επιθυμείτε η κρουαζιέρα σας να έχει αέρα αποκλειστικά ελληνικό, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα σας και αντί για την επίσκεψη στο Κουσάντασι, να περάσετε μία ολόκληρη μέρα στο νησί της Σάμου. Αφήστε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και επιβιβαστείτε για επτά αξέχαστες μέρες στις πιο όμορφες γωνιές του Αιγαίου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

7ήμερες κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά από 30/04/18 έως και 15/10/18 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal.

Μύκονος Ελλάδα Μήλος Σαντορίνη Ηράκλειο Κουσάντασι  Σάμος Πειραιάς

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

από 699€

pdflogoΚάντε κλικ για τιμοκατάλογο.

Η Τιμή Περιλαμβάνει

  • Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό Συμπεριλαμβάνονται Γεύματα για Χορτοφάγους
  • Πακέτο Ποτών Πακέτο Απεριόριστης Κατανάλωσης Αλκοολούχων και Μη-αλκοολούχων Ποτών
  • Δραστηριότητες (γιόγκα, χορός, κτλ)
  • Εκδρομή Η Αρχαία Έφεσος μέσα από τους αιώνες – Ελληνιστική και Ρωμαϊκή Εποχή
  • Λιμενικά Τέλη & Χρεώσεις Υπηρεσιών
  • Χρέωση Παροχής Υπηρεσιών Κρουαζιερόπλοιου
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος