Χανιά Fly & Drive

Χανιά Fly & Drive

 

Τα Χανιά θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελούνται από δύο πόλεις: την παλιά πόλη και τη νέα, που συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα ενιαίο σύνολο. Η νέα πόλη αγκαλιάζει την παλιά και απλώνεται σε ολοένα μεγαλύτερη ακτίνα. Η παλιά πόλη στα Χανιά εξακολουθεί να είναι ο πυρήνας των Χανίων. Μη διστάσετε να περιπλανηθείτε στα στενά της και να ψάξετε για τις όμορφες εικόνες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Τα Χανιά διαθέτουν αναρίθμητες παραλίες σας παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιες από τις σημαντικότερες Στα νοτιοδυτικά παράλια της Κρήτης απλώνεται μια από τις πιο μαγικές παραλίες του νησιού. Το Ελαφονήσι είναι μια απο τις εξωτικές παραλίες στην Κρήτη, που απέχει περίπου 80 χλμ από τα Χανιά, Μετά απο περπάτημα λίγων λεπτών προς τα δυτικά μπορείτε να φτάσετε έυκολα και στην παραλία με το Κεδρόδασος.Στα βορειοδυτικά της Κρήτης βρίσκεται η Γραμβούσα. Πρόκειται για μια χερσόνησο στα δυτικά της οποίας απλώνεται η μαγευτική παραλία του Μπάλου. 17 χλμ από τον Κίσαμο (Καστέλι) στα βορειοδυτικά της Κρήτης, βρίσκεται η πανέμορφη παραλία της Φαλάσαρνας. Πρόκειται για μια από τις πιο καθαρές παραλίες της Κρήτης με κρυστάλλινα νερά και έχει πολλές φορές βραβευτεί ως η καλύτερη παραλία της Ελλάδας και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης!Η Παλαιόχωρα βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της Κρήτης, περίπου 74 χλμ από τα Χανιά. Πρόκειται για ένα ψαράδικο χωριό που με τον καιρό εξελίχθηκε σε τουριστικό θέρετρο και θα συναντήσετε δύο οργανωμένες παραλίες, την Παχιά Άμμο και τα Χαλίκια. Ανατολικά της Παλαιόχωρας, βρίσκονται δύο πανέμορφες παραλίες με την ονομασία Γιανισκάρι. Το Φραγκοκάστελλο βρίσκεται στο Δήμο Σφακίων στα νοτιοδυτικά της Κρήτης, περίπου 13 χλμ δυτικά από την Χώρα Σφακίων

Δίπλα τώρα στα Χανιά τα ο παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας βρίσκεται μόλις 9 χλμ δυτικά των Χανίων. Αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέρετρα της Κρήτης, καθώς στην περιοχή υπάρχουν χιλιάδες ξενοδοχεία και όλα τα είδη τουριστικών υποδομών. Η παραλία της Αγίας Μαρίνας είναι φανταστική, με υπέροχη άμμο και πεντακάθαρα νερά. Η δυτική πλευρά της, κοντά στο λιμανάκι του Πλατανιά είναι διάσπαρτη με μικρούς τεχνητούς κόλπους, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Στα ανατολικά η παραλία γίνεται ενιαία και η αμμουδιά εκτείνεται ως το Σταλό..Το Μάλεμε βρίσκεται στη δυτική Κρήτη, 16 χιλιόμετρα από τα Χανιά και απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το μεγάλο παραθεριστικό κέντρο του Πλατανιά και ουσιαστικά αποτελεί τμήμα της μεγάλης τουριστικής περιοχής που ξεκινά από τα Χανιά και προχωράει προς τα δυτικά μέχρι το Κολυμπάρι και προσφέρει μια όμορφη παραλία και τουριστική υποδομή ιδανική για οικογένειες.

Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια
– Μια χειρασποκευή & μια αποσκευή ανά άτομο
– Διαμονή στο ξενοδοχείο / studio της επιλογής σας
– Αντίστοιχη διατροφή
– Ταξιδιωτική ασφάλιση

Επεξήγηση : όταν οι ημέρες είναι 5, οι διανυκτερεύσεις είναι 4.

Επιπλέον εφόσον επιθυμείτε:

– Parking στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε ειδικά βελτιωμένες τιμές
– Ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή – παράδοση στο αεροδρόμιο
και απεριόριστα χλμ (απαραίτητη πιστωτική κάρτα)
– Εκδρομές, μίνι κρουαζιέρες, adventure sports και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα.
– Υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων

Χανιά Κρήτη Θεσσαλονίκη Εκδρομή Ταξίδι

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

 Χανιά Θεσσαλονίκη Ταξίδι Εκδρομή Fly Drive

από 339€

Περιλαμβάνονται:

- Αεροπορικά εισιτήρια
- Μια χειρασποκευή & μια αποσκευή ανά άτομο
- Διαμονή στο ξενοδοχείο / studio της επιλογής σας
- Αντίστοιχη διατροφή
- Ταξιδιωτική ασφάλιση

Επεξήγηση : όταν οι ημέρες είναι 5, οι διανυκτερεύσεις είναι 4.

Επιπλέον εφόσον επιθυμείτε:

- Parking στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε ειδικά βελτιωμένες τιμές
- Ενοικίαση αυτοκινήτου με παραλαβή – παράδοση στο αεροδρόμιο
και απεριόριστα χλμ (απαραίτητη πιστωτική κάρτα)
- Εκδρομές, μίνι κρουαζιέρες, adventure sports και ξεναγήσεις σε αξιοθέατα.
- Υπηρεσίες των τοπικών μας αντιπροσώπων

Χανιά Κρήτη Θεσσαλονίκη Εκδρομή Ταξίδι

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος