Σκιάθος

Σχετικά

Σκιάθος

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΚΙΑΘΟ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας νωρίς το πρωί και με ενδιάμεση στάση άφιξη στο Βόλο, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για το νησί του Παπαδιαμάντη, την πανέμορφη Σκιάθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Διαν/ση.

2η ημέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ
Στο καταπράσινο νησί θα επισκεφθούμε το σπίτι-μουσείο του Παπαδιαμάντη (1815-1912) και θα δούμε τα προσωπικά αντικείμενα του συγγραφέα. Έπειτα θα κάνουμε ένα κοντινό περίπατο στη μικρή χερσόνησο Μπούρτζι, που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι, στην είσοδο του οποίου βρίσκεται η προτομή του Παπαδιαμάντη. Θα δούμε το ενετικό φρούριο Μπούρτζι (1207) το οποίο καταστράφηκε από τον ενετό ναύαρχο Μοροζίνη (1660) και σήμερα στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο.Το απόγευμα ελεύθερο να περιπλανηθείτε στους δρόμους που γυρίστηκε η ταινία Mama Mia, στα περίφημα καφέ με τις «μαξιλάρες», στα μπαράκια και στα clubs που βρίσκονται στη χώρα της Σκιάθου.

3η ημέρα: ΣΚΙΑΘΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΕΣ
Προαιρετική εκδρομή για το γραφικό νησί των Βορείων Σποράδων με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα κατάλευκα σπιτάκια και τις πολλές εκκλησίες του, την Σκόπελο. Θα δούμε τις εκκλησίες της Ζωοδόχου Πηγής με τη θαυματουργή εικόνα του Ευαγγελιστή Λουκά και του Αρχάγγελου Μιχαήλ με μία εντελώς πρωτότυπη αρχιτεκτονική, καθώς και το Βενετσιάνικο κάστρο του Γκύζη του 13ου αι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αν δεν επιθυμείτε την παραπάνω εκδρομή, ο καιρός έχει έρθει και για επίσκεψη σε κάποια παραλία του νησιού όπως: οι Κουκουναριές, ο Τρούλος, η Αγία Ελένη, τα Λαλάρια, το Μανδράκι, η Μεγάλη Άμμος, της Τσανεριάς, Καναπίτσα, Άγκιστρος, Αχλαδιές, Μπανάνα και Βρωμόλιμνος.

4η ΗΜΕΡΑ: ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος για μία τελευταία βόλτα στην Χώρα. Επιβίβαση στο πλοίο, άφιξη στον Βόλο / Γλύφα και επιστροφή στην πόλη μας.

Στην 3ημερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η προαιρετική εκδρομή στη Σκόπελο.

Σκιάθος Σκόπελο Θεσσαλονίκη Εκδρομή Ταξίδι 

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

από 115€

pdflogoΚάντε κλικ για τιμοκατάλογο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Διατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος