ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

Σχετικά

ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

4ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΟ

ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΌ ΠΑΡΚΌ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΡΑΧΩΒΑ

1η Hμέρα | ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΧΑΝΙ ΓΡΑΒΙΑΣ – ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΦΩΚΙΔΑΣ – ΔΕΛΦΟΙ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Λάρισα, Βόλο, Αλαμάνα, Χάνι Γραβιάς και συνεχίζουμε για το μεταλλευτικό πάρκο Φωκίδας. Στο Vagonettο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Ευρώπης, θα ακολουθήσουμε τα χνάρια των μεταλλωρύχων μέσα στις υπόγειες στοές με τα κοιτάσματα του βωξίτη. Με οπτικοακουστικά συστήματα ψηφιακής τεχνολογίας, θα γνωρίσουμε την ιστορία των μεταλλωρύχων και τις μεθόδους εξόρυξης μέσα σε ένα παλιό μεταλλείο στην καρδιά της Γκιώνας. Έπειτα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα εξ ιδίων αναχωρούμε για τους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

2η Hμέρα | ΔΕΛΦΟΙ – ΙΤΕΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ
Πρόγευμα και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στο μουσείο, ένα από τα πιο σημαντικά μουσεία της Ελλάδας. Αναχώρηση για Ιτέα συνεχίζουμε για Ναύπακτο, θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη το κυκλικό λιμανάκι τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη και κάτω από τον πλάτανο παίρνουμε το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στο ιστορικό Γαλαξίδι, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο γραφικό χωριό, θαυμάζοντας πανέμορφα σπίτια, εκκλησίες, και άλλες ιστορικές γωνιές. Επιστροφή στους Δελφούς, διανυκτέρευση.

3η Hμέρα | ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων. Συνεχίζουμε με προορισμό τη δημοφιλή Αράχωβα. Περπατώντας στα σοκάκια της υπέροχα στολισμένης κωμόπολης, κτισμένη στις νότιες πλαγιές του όρους Παρνασσού, μπορείτε να επισκεφθείτε τα όμορφα μικρά καταστήματα και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα. Επιστροφή στους Δελφούς, διανυκτέρευση.

4η Hμέρα | ΔΕΛΦΟΙ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Χρόνος ελεύθερος στους Δελφούς που οι αρχαίοι αποκαλούσαν «Ομφαλό της Γης». Στη συνέχεια αναχωρούμε για Αλαμάνα για γεύμα εξ ιδίων, Βόλο, Λάρισα και άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

Leave a Review

149 €

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:

pdflogo

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος