ΑΘΗΝΑ

4ΗΜΕΡΕΣ ΟΔΙΚΟ

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΣΟΥΝΙΟ

1η Hμέρα | ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα εξ ιδίων, άφιξη στην Αθήνα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος να εξερευνήσετε την πλούσια εορταστική αγορά της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η Hμέρα | ΑΘΗΝΑ – ΑΚΡΟΠΟΛΗ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Πρόγευμα και θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της ελληνικής πρωτεύουσας, όπως η Βουλή των Ελλήνων, η πλατεία Συντάγματος, η Ομόνοια, το Ολυμπιακό Στάδιο κ.α. στην περίφημη Ακρόπολη της Αθήνας, και το μοναδικό της αρχαιολογικό μουσείο, με την αστείρευτη ποικιλία ελληνικών εκθεμάτων. Αναχώρηση για το Λουτράκι στάση για καφέ και επιστροφή στην Αθήνα. Διανυκτέρευση.

3η Hμέρα | ΑΘΗΝΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ) – ΦΑΛΗΡΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΒΑΡΚΙΖΑ – ΣΟΥΝΙΟ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχωρούμε για να γνωρίσουμε την αθηναϊκή ριβιέρα, όπου θα δούμε το Φάληρο, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα και Σούνιο και θα κάνουμε στάση για γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα.

4η Hμέρα |ΑΘΗΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Πρόγευμα και ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στην πόλη με το μετρό και το λεωφορείο. Αναχώρηση το μεσημέρι και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη Χαλκίδα άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:
pdflogo

Leave a Review

185 €

Κάντε κλικ για τιμοκατάλογο:
pdflogo

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος