1η ημέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΗ – ΑΡΤΑ - ΠΑΡΓΑ

Συγκέντρωση στο γραφείο µας στις 07.00 και αναχώρηση ∆ιαµέσου Εγνατίας οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούµε το µοναδικό στο είδος του Μουσείο του Βρέλλη µε τα κέρινα οµοιώµατα. Συνεχίζουµε για την Άρτα όπου θα δούµε το περίφηµο γιοφύρι της Άρτας, γνωστό για τη σπάνια αρχιτεκτονική του και τον θρύλο του πρωτοµάστορα. Άφιξη στην Πάργα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη µε το βενετσιάνικο Κάστρο και την εκκλησία των Αγ. Αποστόλων µε τα πολλά κειµήλια και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

2η ημέρα: ΠΑΡΓΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ - ΣΟΥΛΙ - ΖΑΛΟΓΓΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Αχέροντα ποταµό, συνυφασµένο µε το πέρασµα των ψυχών στον κόσµο του Άδη. Μια µαγική διαδροµή µε τα στενά και το ∆έλτα του, περιοχές µοναδικής οµορφιάς. Φτάνουµε στο Νεκροµαντείο κοντά στην αποξηραµένη σήµερα Αχερουσία λίµνη. Χώρος λατρείας των Θεών του Κάτω Κόσµου. Ανηφορίζουµε µέσω Θέµελου, στο Σούλι και επισκεπτόµαστε το Κούγκι που ανατίναξε ο καλόγερος Σαµουήλ. Κατεβαίνουµε στη Γλύκη, όπου θεωρείται ότι βρίσκονται οι πηγές του Αχέροντα. Χρόνος για να πιούµε καφέ, να φάµε στα ταβερνάκια δίπλα στο ποτάµι. Συνεχίζουµε για το Ζάλογγο, τον τόπο θυσίας των γυναικών του Σουλίου, που το 1803 προτίµησαν να πεθάνουν παρά να παραδοθούν στον Αλή Πασά. Στη νότια πλαγιά του βουνού θα δούµε τα ερείπια της αρχαίας πόλεως του 4ου π.Χ.αι, της Κασσιώπης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουµε την Ανάσταση του Κυρίου. Αναστάσιµο δείπνο µε την παραδοσιακή µαγειρίτσα.

3η ημέρα: ΠΑΡΓΑ – ΝΙΚΟΠΟΛΗ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρωινό και αναχωρούµε για την κεντρική πλατεία της Πάργας για να παρακολουθήσουµε τις εκδηλώσεις του ∆ήµου και να διασκεδάσουµε. Επιστρέφουµε το µεσηµέρι για το Πασχαλινό γεύµα. Ξεκούραση και το απόγευµα αφού περάσουµε απο την Αρχαία Νικόπολη θα πιούµε καφέ στην όµορφη Πρέβεζα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΣΥΒΟΤΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και αναχωρούµε για τα Σύβοτα τα φιόρδ της Ελλάδας. Συνεχίζουµε για τα Ιωάννινα. Χρόνος για γνωριµία µε την πόλη όπου ακόµα πλανιέται ο ήχος του Ισλάµ. Αναχώρηση και µε στάσεις καθοδόν άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

4 ημέρες....30/04/2021

Maistrali 3***....πρωινό
179€

4 ημέρες....,30/04/2021

Palatino 4****....πρωινό
209€

Στην τιμή Περιλαμβάνονται

 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Δείπνα, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα , στα ξενοδοχεία που αναφέρουμε στον αναλυτικό τιμοκατάλογο ότι προσφέρουν ‘’ημιδιατροφή με εορταστικά γεύματα ‘’
 • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ

Στη τιμή ΔΕΝ Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 •  Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€