1η ημέρα: Θεσ/νίκη- Κατερίνη – Λάρισα – Βόλος – Πορταριά - Μακρυνίτσα

Αναχώρηση από τα γραφεία μας το πρωί για Βόλο. Άφιξη και ελεύθεροι στην όμορφη πόλη και αμέσως μετά συνεχίζουμε για τη Πορταριά . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Μακρυνίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου, με πανέμορφη θέα στον Παγασητικό . Γεύμα και καφέ εξ ιδίων και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Πορταριά για να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια και να γνωρίσουμε καλύτερα το μοναδικό αυτό χωριό με τα μοναδικά πέτρινα σπίτια .

2η ημέρα: Πορταριά - Ανω Λεχώνια (Μουτζούρης) - Μηλιές – Βυζίτσα - Γευσιγνωσία

Πρωινό και αναχώρηση για ανάβαση στις όμορφες πλαγιές του Πηλίου μέχρι τις Μηλιές εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες! Μια από τις πιο στενές σιδηροδρομικές γραμμές στον κόσμο (60 εκατοστά) φιλοξενεί τα 4 βαγόνια του «Μουτζούρη», όπως λεγόταν κάποτε το τραινάκι του Πηλίου, για να δηλώσει την ατμοκίνηση και τον καπνό που άφηνε στο πέρασμά του. Από τα Άνω Λεχώνια μέχρι τις Μηλιές με το τοπικό λαογραφικό μουσείο, τη Βιβλιοθήκη η διαδρομή είναι ορεινή. Διασχίζοντας τις κατάφυτες πλαγιές, με την πυκνή βλάστηση από πλατάνια και πουρνάρια. Επόμενος σταθμός η Βυζίτσα ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα παραδοσιακά χωριά Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε επίσκεψη σε παραδοσιακή ταβέρνα για να γευτείτε την παραδοσιακή κουζίνα και ειδικότερα σπεντζοφάι και μπουμπάρι Πηλίου.

3η ημέρα: Πορταριά – Χάνια - Ζαγορά - Τσαγκαράδα

Πρωινό και ξεκινάμε για τα Χάνια, ένα όμορφο χωριό με καταπληκτική θέα και με πλούσια αγορά τοπικών προϊόντων. Θα συνεχίσουμε για τη Ζαγορά με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο και τα μεγάλα παραδοσιακά πυργόσπιτα. Πρώην μεγάλο μεταξοπαραγωγό κέντρο και νυν μεγάλο κέντρο παραγωγής μήλων, συνεχίζουμε για την γραφική Τσαγκαράδα με την μοναδική θέα και την όμορφη πλατεία. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν ιππασία ή πεζοπορία στο χωρίο ή να απολαύσουν το γεύμα και τον καφέ τους στη γραφική πλατεία. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας

4η ημέρα: Πορταριά - Βόλος – Τσιπουράδικα - Θεσσαλονίκη

Πρωινό ελεύθερος χρόνος για αγορές παραδοσιακών προϊόντων και αναχώρηση για το Βόλο. Ελεύθερος χρόνος στην μαρίνα της πόλης με τα εκατοντάδες ιστιοπλοϊκά σκάφη αναψυχής και στη συνέχεια θα ζήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε τσιπουράδικο της πόλης για να γευτούμε τις θαλασσινές λιχουδιές που έχουν γίνει γνωστές σε όλη την Ευρώπη. Το απόγευμα ξεκινάμε για Θεσσαλονίκη όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ

Σημείωση

4 ΗΜΕΡΕΣ 23,30/12-03/06/01

ALKISTIS 2** ΠΡΩΙΝΟ
205€

4 ΗΜΕΡΕΣ 23,30/12-03/06/01

MARITSA'S 5***** ΠΡΩΙΝΟ
245€

Το πρόγραμμα της εκδρομής ενδέχεται να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τα προτόκολλα αντιμετώπισης του COVID-19 την περίοδο της εκδρομής.

Στην τιμή Περιλαμβάνονται

 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  όπως αναφέρονται στον αναλυτικό μας τιμοκατάλογο.
 • Πρωινό  στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα .
 • Έλληνας έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .
 • ΦΠΑ

Στη τιμή ΔΕΝ Περιλαμβάνεται

 • Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδίου λόγω ασθένειας COVID19  ( επιστροφή όλου του ποσού της εκδρομής) 15 €