1η ημέρα:Αναχώρηση για Βελιγράδι

Συγκέντρωση στα γραφεία μας νωρίς το πρωί  για το Βελιγράδι. Άφιξη μεταφορά , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία στην πόλη. Σας προτείνουμε τον μεγάλο πεζόδρομο ΚνέζΜιχαήλοβα  όπου θα βρείτε πολλά  καφέ και όμορφα καταστήματα

2η ημέρα:Βελιγράδι (ξενάγηση πόλης) – Κρουαζιέρα

Πρωινό  και ξεκινάμε την ‘’πανοραμική’’ ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε τον Άγιο Σάββα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Εθνικό Μουσείο, το Εθνικό Θέατρο, τον ιστορικό σιδηροδρομικό Σταθμό αλλά και τα κατεστραμμένα, ακόμη, κτίρια από τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς. Τέλος θα επισκεφτούμε Kalemegdan, το φρούριο – κάστρο της πόλης και τη φυλακή Νεμπόισα εκεί όπου φυλακίστηκε ο οραματιστής των ενωμένων Βαλκανίων Ρήγας Φεραίος. Στη συνέχεια ελεύθερος  χρόνος στην διάθεσή σας . Το απόγευμα  προαιρετική κρουαζιέρα για να θαυμάσετε το ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικό τοπίο που αγκαλιάζει το Βελιγράδι . Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα από τα παραποτάμια νυχτερινά κέντρα ή τα nightclub ή σε κάποιο από τα πολλά εστιατόρια με τοπική μουσική.

3η ημέρα:Βελιγράδι - ΝόβιΣαντ - SremskiKarlovci&Wine tasting) (Προαιρετική)

Πρωινό  και αναχώρηση για μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στην Βοϊβοντίνα. Πρώτα θα επισκεφτούμε το Νόβι Σαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα, μια πόλη, που αποπνέει αέρα Αυστροουγγαρίας. Στη ‘’πανοραμική’’ μας ξενάγηση, θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και στο τέλος ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο όπου μέχρι σήμερα δεσπόζει το κτίριο, όπου στέγαζε το αλλοτινό Ελληνικό σχολείο . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Φρούσκα Γκόρα και στη συνέχεια την βγαλμένη από παραμύθι πόλη Σρέμσκι Κάρλοβτσι (SremskiKarlovci), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το οινοποιείο της περιοχής για να δοκιμάσετε εκλεκτά κρασιά της περιοχής . Το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι και το βράδυ προαιρετική έξοδος σε παραδοσιακή ταβέρνα στη Σκανταρλίγια, μια περιοχή που θυμίζει την Πλάκα της Αθήνας και την Μονμάρτη στο Παρίσι. Μια γνωριμία με το νυχτερινό Βελιγράδι υπό τους ήχους τσιγγάνικων βιολιών και σέρβικων τραγουδιών.

4η ημέρα:Βελιγράδι – Σιδηρές Πύλες του Δούναβη.

Πρωινό και αναχώρηση προαιρετικά για την πόλη Κλάντοβο στην Ανατολική Σερβία, κοντά στα σύνορα με την Ρουμανία , εκεί που βρίσκονται οι ‘’Σιδηρές Πύλες’’ του Δούναβη. Μια σειρά φαράγγια μήκους  134 χλμ, ανάμεσα στα Καρπάθια και την οροσειρά του Αίμου, όπου είναι το στενότερο αλλά και το βαθύτερο σημείο του ποταμού. Χρόνος ελεύθερος  και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα:Βελιγράδι –Νις - Επιστροφή

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη  και αναχώρηση για την επιστροφή. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας

Σημείωση

23,30/07,06,13,20,27/08,03/10/09

Elegance 3*sup. - πρωϊνό
205€

23,30/07,06,13,20,27/08,03/10/09

Belgrade City 4* - πρωϊνό
255€

23,30/07,06,13,20,27/08,03/10/09

Holiday Inn Express 4* - πρωϊνό
279€

23,30/07,06,13,20,27/08,03/10/09

Hotel Prag 4* - πρωϊνό
279€

Σημείωση

Στην τιμή Περιλαμβάνονται

 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Πρωινό στον χώρο του ξενοδοχείου καθημερινά.
 • Τη μεταφορά, εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα.
 • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • ΦΠΑ.

Στη τιμή ΔΕΝ Περιλαμβάνεται

 • Δημοτικοί φόροι: Στα 3*: 7€ κατά άτομο και στα 4*: 10€ κατά άτομο.
 • Κρουαζιέρα στον ποταμό Σάββα: 15€.
 • Προαιρετική εκδρομή στο Νόβι Σάντ: 20€.
 • Προαιρετική εκδρομή στις Σιδηρές Πύλες του Δούναβη: 30€.
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.