1η ημέρα:ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο, έλεγχος και απευθείας πτήση για την Ολλανδική Πρωτεύουσα το Άμστερνταμ. Άφιξη στην πιο πρωτοποριακή Πρωτεύουσα της Ευρώπης, η οποία μας περιμένει να την εξερευνήσουμε. Η πόλη του Άμστερνταμ προσφέρει μια εντελώς διαφορετική αστική καθημερινότητα, όπου τα μοναδικά κανάλια και η πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της, την καθιστούν ως μια από τις γοητευτικές μητροπόλεις της Ευρώπης. Πρώτες πληροφορίες αναγνώρισης του προορισμού μας από τον συνοδό μας καθοδόν για το ξενοδοχείο μας, διασχίζοντας την γεμάτη πράσινο ζώνη παράκτια του ποταμού Αμστελ, θαυμάζοντας την ηρεμία της περιοχής με τις όμορφες κατοικίες, το εντυπωσιακό γήπεδο ‘Arena’ έδρα της τοπικής ομάδας Ajax και έναν από τους πιο όμορφους ανεμόμυλους της πόλεως. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ ΠΑΝΟΡΑΜΑ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ – ΟΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ

Πρόγευμα και η μέρα μας σήμερα ξεκινάει με την Πανοραμική μας ξενάγηση στο Άμστερνταμ. Θα γνωρίσουμε την πόλη που η πληθώρα των καναλιών με τα παλαιά αρχοντικά στις όχθες και τις εκατοντάδες γέφυρες της προσδίδουν μια μοναδική αίγλη. Στην διαδρομή μας ο κεντρικός Σταθμός, το λιμάνι του Άμστερνταμ, η εβραϊκή συνοικία, τα νεότευκτα τεχνητά νησιά που έχουν προστεθεί στην περιοχή, η πλατεία των μουσείων κ.α. Στην πλατεία των μουσείων, Θα επισκεφθούμε με Δωρεάν είσοδο, τον παλαιότερο Οίκο Διαμαντιών Παγκοσμίως, τον γνωστό οίκο ‘House of Coster Diamonds’ όπου θα γνωρίσουμε όλη τη διαδικασία παραγωγής από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, ενώ στη συνέχεια θα δούμε ιστορικά κομμάτια και πληθώρα διαμαντιών μέσα από την τεράστια συλλογή του. Ο Οίκος που ‘ντύνει’ εδώ και 180 χρόνια όλες τις Βασιλικές Δυναστείες.

3η ημέρα:ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα σας προτείνουμε μία υπέροχη εκδρομή στην Ολλανδική ενδοχώρα και ευκαιρία να γνωρίσουμε την Ολλανδία στο σύνολο της, επισκεπτόμενοι τις μεγάλές πόλεις, Ρότερνταμ και Χάγη, όπως και τη ιστορική μεσαιωνική́ πόλη του Ντέλφτ. Το Ρότερνταμ, Φιλοξενεί το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, εκθαμβωτικά μοντέρνα κτίρια και ουρανοξύστες, μαζί με τις εντυπωσιακές γέφυρες Willem & Erasmus παρουσιάζοντας μια φουτουριστική αρχιτεκτονική που σε καθηλώνει. Χάγη, Η πιο κομψή Ολλανδική πόλη, έδρα του Ολλανδικού κοινοβουλίου, αλλά και Διεθνών οργανισμών όπως το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο, γνωστό και ως ‘Παλάτι της Ειρήνης’. Ντελφτ, H πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μια ιστορική πόλη που το μεσαιωνικό της κέντρο με τα χαρακτηριστικά κανάλια και τους μεγαλοπρεπείς Βασιλικούς Ναούς σε μεταφέρει σε μια άλλη εποχή. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

4η ημέρα:ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ SHOPPING EXPERIENCE

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Εκδρομή χωρίς ψώνια ή τουλάχιστον μία βόλτα στα μαγαζιά του Άμστερνταμ δεν γίνεται.  Το Άμστερνταμ ως παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, φημίζεται για τις αγορές του. Σήμερα στην ελεύθερη μέρα μπορείτε να επισκεφθείτε μια από́ τις φημισμένες αγορές της πόλης, όπως την Kalverstraat (πρώτος εμπορικός πεζόδρομος της Ευρώπης, μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο) και την P.C Hooftstraat η οποία φιλοξενεί τους παγκόσμιους οίκους μόδας. Δεν πρέπει να παραλείψετε μια βόλτα στην περιοχή Jordaan και στους φημισμένους ‘Εννέα δρόμους’ (9 Straatjes). Επίσης στα μεγάλα εμπορικά πολυκαταστήματα όπως το Bijenkorf και το Magna Plaza (πρώην κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου, χτισμένο το 1895) μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων όπως και να απολαύσετε παράλληλα ένα καφέ́ η κάποιο σνακ. Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη δεμένη με το νερό με πλήρως πεζοδρομημένο κέντρο και απίστευτα όμορφες πλωτές οδούς. Απολαύστε την Πόλη! Διανυκτέρευση Άμστερνταμ.

5η ημέρα:ΒΟΛΕΝΤΑΜ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με τις αποσκευές μας με κατεύθυνση το γνωστό ψαροχώρι στο Βόλενταμ. Στην διαδρομή μας διασχίζουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής μέσα από τα όμορφα λιβάδια και τα αποξηραμένες εκτάσεις. Φθάνοντας στο Βόλενταμ ο περίπατος μας στην προκυμαία δίπλα στα πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης θα μας αποκαλύψει όλα τα σημεία εκείνα, όπου τα παλαιά χρόνια μεταφόρτωναν τα τοπικά προϊόντα όπως ψάρια, γάλα και τυρί, ξεκινώντας έτσι το ταξίδι τους για τις αγορές του Άμστερνταμ. Η εμπειρία για την ζωή στην Ολλανδική ύπαιθρο ολοκληρώνεται επισκεπτόμενοι μια τοπική φάρμα τυριών, όπου εκεί ‘η μικρή Ολλανδέζα’ ντυμένη με την παραδοσιακή φορεσιά, θα μας παρουσιάσει πως παρασκευάζονται τα πασίγνωστα τυριά. Στη συνέχεια σειρά έχει το εξαιρετικό και νόστιμο! μέρος της επίσκεψης μας, καθώς θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τους αμέτρητους συνδυασμούς των γεύσεων τους. Ολοκληρώνουμε στο Αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Σημείωση

5 ημέρες...25/10

POSTILLION HOTEL 4* πρωινό
665€

Σημείωση

Στην τιμή Περιλαμβάνονται

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’επιστροφής με Transavia.
 • Αποσκευές : 1 προσωπικό αντικείμενο (40x20x25cm) + 1 χειραποσκευή 10κ (55x40x20cm) ανά άτομο.\
 • Πρωινό καθημερινά.
 • Οι εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • ‘Εμπειρος αρχηγός / συνοδός του γραφείου.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Στη τιμή ΔΕΝ Περιλαμβάνεται

 • Φόροι διαμονής.
 • Φόροι αεροδρομίου: 145€ το άτομο.
 • Είσοδοι σε μουσεία, εκδηλώσεις και διασκεδάσεις.
 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής 85€.
 • Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€. Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες.